Maatwerk zorghulpmiddelen en halffabricaten van Schouten & Visschers

De zorghulpmiddelensector in Nederland bestaat met name uit het midden- en kleinbedrijf (mkb). Een hoge innovatiegraad is voor deze bedrijven een belangrijke troef op de internationale markt. Voor verschillende klanten in de zorghulpmiddelenindustrie vervaardigt Schouten & Visschers hoogwaardige, op maat gemaakte halffabricaten uit staal, rvs en aluminium. Zij passen onze producten toe in rollators, rolstoelen, tilliften, plafondliften en andere zorghulpmiddelen.

Over metaalwarenfabriek Schouten & Visschers

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben verstand van zaken. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Voor elke afdeling en productietechniek beschikken wij over de beste medewerkers. Hierdoor is er altijd wel iemand die u perfect kan helpen, van de engineering van zorghulpmiddelen tot het uiteindelijke laswerk. De productie van halffabricaten en samengestelde producten voor de zorghulpmiddelensector is bij Schouten & Visschers in goede handen.

 

Vragen over onze zorghulpmiddelen?

Heeft u nog vragen over het gedeelte binnen het productieproces van zorghulpmiddelen dat wij voor onze rekening nemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag uw ideeën om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar en via ons e-mailadres.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Heeft u vragen?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons buigwerk of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark