SINDS 1933

Beeldmerk SenV Gray-White

Gereedschapmakerij

Gereedschapmakerij
Gereedschapmakerij
Gereedschapmakerij

Productie volgsnijgereedschappen en las- en freesmallen

De gereedschapmakerij produceert volgsnijgereedschappen en las- en freesmallen, zowel voor eigen gebruik alsook voor derden.

 

De gereedschapmakerij beschikt over alle benodigde productiemiddelen die nodig zijn om in eigen beheer snel en flexibel te kunnen leveren. De centraal opgestelde werktafels, die zijn voorzien van randapparatuur als een bovenloopkraan, perslucht en een spoelstation, worden omringd door bewerkingsmachines. Recentelijk is een CNC bewerkingscentrum in gebruik genomen, evenals een nieuwe vlakslijpbank, een hardingsoven en een 8-voudige doorlegfreesmal. Draadvonken, draaien en conventioneel frezen completeren het geheel.

 

Korte doorlooptijd

De benodigde volgsnijgereedschappen en mallen voor uw product worden van ontwerp tot het product in onze eigen gereedschapmakerij gemaakt. Hierdoor is er sprake van een korte doorlooptijd. Tevens optimaliseren wij de gereedschappen en mallen maximaal voordat de productie van start gaat.

 

Revisie, onderhoud en reparatie

In de gereedschapmakerij vinden ook revisie, onderhoud en reparatie van de volgsnijgereedschappen en stempels plaats.

 

Gereedschapmakerij voordelen

  • Ruim 85 jaar ervaring.
  • Alle benodigde bewerkingen in eigen huis om het gereedschap te maken.
  • Eigen engineeringsafdeling.
  • Korte doorlooptijd.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze gereedschapmakerij? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Werkzaamheden

  • Reparatie- en onderhoud
  • Nieuwbouw

IMPRESSIE, van onze producten