SINDS 1933

Beeldmerk SenV Gray-White

Buisbewerkingen

Buisbewerkingen
Buisbewerkingen

Buis laten buigen bij Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een professioneel metaalbewerkingsbedrijf dat buis kan buigen voor framebouw? Schouten & Visschers heeft jarenlange ervaring met buisbewerkingen en frames lassen.

 

Buisbewerkingen en andere productietechnieken

Schouten & Visschers is sinds haar oprichting in 1933 uitgegroeid tot een hoogwaardige partner voor metalen onderdelen en halffabricaten. Wij bieden u een brede technologische basis die onder meer bestaat uit de volgende productietechnieken: lasersnijden, buis buigen, vlakke plaatstalen uitslagen kanten en robotlassen. De volgsnijgereedschappen, stansgereedschappen en lasmallen vervaardigen wij in eigen beheer in onze moderne gereedschapsmakerij. We kunnen dus altijd meteen beginnen met de buisbewerkingen die u bij ons besteld heeft.

 

Buis buigen

Schouten & Visschers voert de meest uiteenlopende buisbewerkingen in eigen huis uit. Buis op lengte zagen, buigen en het aanbrengen van gaten en sleuven zijn bewerkingen die nodig zijn om buisvormige halffabricaten te maken voor toepassing in frameconstructies. Sinds de ingebruikname van lasrobots is het belang van een hoge maatnauwkeurigheid aan buisdelen sterk toegenomen. Nauwkeurig buis buigen en zagen is een must nu we vaker robotlasmallen gebruiken.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over buis buigen en het lassen van samengestelde onderdelen voor frameconstructies? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

IMPRESSIE, van onze producten