SINDS 1933

Beeldmerk SenV Gray-White

Buisbewerking

Buisbewerkingen
Buisbewerkingen

Buisbewerking bij Schouten en Visschers

Buizen worden gebruikt voor veel verschillende soorten producten, van medische apparatuur tot in meubels. Bent u op zoek naar een professioneel metaalbewerkingsbedrijf dat voor u buizen kan bewerken? Schouten & Visschers bewerkt buizen van staal en RVS maar ook aluminium buizen. Deze buizen kunnen rond, vierkant of plat-ovaal zijn.

 

Uiteenlopende buisbewerking

Schouten & Visschers voert de meest uiteenlopende buisbewerkingen in eigen huis uit met moderne machines. Bekijk ons machinepark. De buizen zagen we op lengte, we buigen de buizen en brengen gaten en sleuven aan. Allemaal bewerkingen die nodig zijn om buisvormige halffabricaten te maken voor toepassing in frameconstructies. Sinds de ingebruikname van lasrobots is het belang van een hoge maatnauwkeurigheid aan buisdelen sterk toegenomen. Nauwkeurig buis buigen en zagen is een must nu we vaker robotlasmallen gebruiken.

 

Van proefmodel tot massaproductie

Wil u uw buismodel eerst testen voordat u het in serie laat produceren? Dat is geen enkel probleem! Wij zijn hierin zeer flexibel. Door eerst een proefmodel te produceren weten we zeker dat deze aan uw wensen voldoet. Wij slaan uw ontwerp op in onze database, zodat u het altijd opnieuw kunt laten produceren.

Wanneer u nog geen geschikt ontwerp heeft dan helpt onze afdeling engineering u graag bij de maken van een passend ontwerp.

 

Buisbewerking en andere productietechnieken

Schouten & Visschers is sinds haar oprichting in 1933 uitgegroeid tot een hoogwaardige partner voor metalen onderdelen en halffabricaten. Wij bieden u een brede technologische basis die onder meer bestaat uit de volgende productietechnieken: buizen buigen, lasersnijden, vlakke plaatstalen uitslagen kanten en robotlassen. De volgsnijgereedschappen, stansgereedschappen en lasmallen vervaardigen wij in eigen beheer in onze moderne gereedschapsmakerij. We kunnen dus altijd meteen beginnen met de buisbewerkingen die u bij ons besteld heeft.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze buisbewerking? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Werkzaamheden

  • Buizen aftekenen
  • Buizen meten
  • Buizen buigen
  • Buizen zagen
  • Buizen snijden
  • Buizen afkorten
  • Buizen ontbramen

IMPRESSIE, van onze producten