Persen metaal bij Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het stansen van metaal? Dan bent u bij Schouten & Visschers aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste machines en de benodigde kennis en ervaring voor het op een deskundige wijze stansen van metaal.

Het stansen van metaal

Stansen van metaal is een van de meest gebruikte methoden bij plaatbewerking. Bij stansen worden gaten, contouren, doordrukkingen of draadtappen uit plaatmateriaal gesneden oftewel gestanst.

 

Persmachines voor stansen

In ons moderne machinepark hebben wij diverse machines voor het stansen van metaal. Deze zijn geschikt voor grote series. Ook series waarvoor veel volgbewerkingen in een gereedschap vereist zijn, door de grote complexiteit van de bewerkingen aan een product, kunnen we produceren. De capaciteit voor het persen van metaal loopt van 125 tot 300 ton perskracht. Er zijn 3 mechanische persen van respectievelijk 125, 160 en 300 ton en 2 hydraulische persen met een perskracht van 250 ton. Eén 250 tons hydraulische pers is voorzien van geautomatiseerde platine aanvoer.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer weten? Neem contact op

Heeft u behoefte aan meer informatie over het stansen van metaal? Dan kunt u gerust telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark