Op maat gemaakte rolstoelonderdelen van Schouten & Visschers

Halffabricaten en maatwerk rolstoelonderdelen laat u vervaardigen door de professionele medewerkers van Schouten & Visschers. Sinds 1933 zijn wij alleen maar gegroeid. In 1997 namen we een groot en zeer modern machinepark in bedrijf. Hier kunnen we veel verschillende metaalbewerkingen uitvoeren. Voor de zorgindustrie kunnen we vele samengestelde producten op maat maken, waaronder rolstoelonderdelen van hoge kwaliteit.

Maatwerk rolstoelonderdelen laten produceren

Wij zijn een veelzijdige specialist op meerdere gebieden. We kunnen verschillende buisbewerkingen uitvoeren en hebben een uitgebreide lasafdeling. Wij ontzorgen onze klanten in het hele traject van engineering tot de serieproductie. Hierdoor is het ontwikkelen van rolstoelonderdelen en andere halffabricaten voor de zorgsector voor Schouten & Visschers een fluitje van een cent.

 

Onderdelen voor zorghulpmiddelen nodig?

Wilt u rolstoelonderdelen laten ontwerpen en produceren door Schouten & Visschers? Neem gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze halffabricaten en samengestelde producten. U kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken. We hopen u binnenkort van dienst te mogen zijn.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Heeft u vragen?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons buigwerk of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark