Robotlassen en handmatig lassen laat u over aan Schouten & Visschers

Waar het gaat om het lassen van samengestelde producten houdt Schouten & Visschers zich bezig met zowel handmatig lassen als robotlassen.

Robotlassen bij Schouten & Visschers

Voor robotlassen had Schouten & Visschers onlangs nog de beschikking over vijf moderne lasrobots, waarbij de afzuiginstallatie van een van de vijf lasrobots is aangepast en verbeterd naar het niveau van de nieuwste installaties. Inmiddels is het aantal lasrobots al uitgebreid naar 8!

 

Het bijzondere aan onze lasrobots is het feit dat de maximale tafelafmetingen groter zijn geworden, zodat we ook grotere producten kunnen robotlassen. We kunnen bijvoorbeeld ook subsamenstellingen robotlassen, die in de betreffende lasmal worden doorgelegd tot in de uiteindelijke samenstelling. Vaak zijn de producten die we moeten robotlassen een stuk eenvoudiger. Daarvoor ontwikkelen we in eigen beheer de benodigde meervoudige lasmallen.

 

Handmatig lassen

Handmatig lassen wordt toegepast wanneer er sprake is van kleinere productiesessies. Verder maken we gebruik van handmatig lassen wanneer nog niet precies duidelijk is wat de ideale lasvolgorde van bepaalde producten is. Het is bij deze producten in ieder geval de bedoeling om in een latere fase over te gaan op robotlassen.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer informatie? Neem contact op

Wenst u graag meer te weten te komen over handmatig lassen en robotlassen?
Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ook kunt u ons altijd even e-mailen. We staan graag voor u klaar.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark