Plaatwerk lassen - Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor plaatwerk en het lassen daarvan? Voor de productie van samengestelde producten bent u bij Schouten & Visschers aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een uitgebreide plaatwerkafdeling en de kennis en ervaring die nodig is om plaatwerk op een deskundige manier te lassen.

Plaatwerk lassen op verschillende manieren

De lasactiviteiten van Schouten & Visschers zijn op te splitsen in handmatig lassen en robotlassen. Handmatig lassen is geschikt voor kleinere productieseries. Ook in de aanloop naar nieuwe projecten waarbij de optimale lasvolgorde van het plaatwerk nog bepaald moet worden, lassen we handmatig. Deze producten zullen in een later stadium wel op de lasrobots geproduceerd gaan worden.

 

Lasrobots voor grotere subsamenstellingen

Schouten & Visschers beschikt inmiddels over vijf lasrobots. Kenmerkend aan al onze lasrobots zijn de grote tafelafmetingen. Daardoor kunnen we steeds grotere producten snel met de robot lassen. Zelfs het lassen van subsamenstellingen is geen enkel probleem. De subsamenstellingen worden in de betreffende lasmal doorgelegd tot in de uiteindelijke samenstelling. Voor eenvoudiger producten ontwikkelen en maken we in eigen beheer meervoudige lasmallen.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer weten over het lassen van plaatwerk?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over het lassen van plaatwerk? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons altijd even bellen of e-mailen. Wij staan graag voor u klaar.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark