Metaalbewerking en Schouten & Visschers

Op het gebied van metaalbewerking is Schouten & Visschers graag uw partner. Dankzij jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn.

Metaalbewerking van hoge kwaliteit

Met metaalbewerking wordt het bewerken van elk soort metaal bedoeld. Vele diverse soorten metalen en metaallegeringen worden bewerkt om ze toe te kunnen passen voor verschillende doeleinden. De veel gebruikte metaalsoorten in de metaaltechniek zijn staal, aluminium en RVS.
Bij Schouten en Visschers voeren we zowel buisbewerkingen als plaatverwerking uit. Deze werkzaamheden doen we volledig in eigen huis. Nu wij onze nieuwe lasrobot in gebruik hebben genomen, kunnen we ook grote samengestelde producten realiseren. Uiteraard vinden we het uiterst belangrijk om het metaalbewerken zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Dit geldt uiteraard ook voor het bewerken van buisdelen.

 

Nauwkeurige buisbewerkingen

Het secuur op lengte zagen van buizen is bij ons een vereiste. De bewerkingen voor buisdelen beperken zich echter niet tot zagen alleen. Andere vormen van metaalbewerken bij buisdelen zijn buigen en het frezen van gaten en sleuven. Met deze bewerkingen kunnen halffabrikaten worden gemaakt voor toepassingen in frameconstructies.
Lees meer over onze buisbewerkingen.

 

Diverse plaatbewerkingen

Plaatbewerking omvat een groot aantal bewerkingen dat wordt toegepast op metalen platen. Wij bieden u deze plaatbewerkingen waaronder lasersnijden, kanten, frezen en lassen op één locatie. Voor al uw plaatbewerkingen maken wij gebruik van een modern en veelzijdig machinepark.
Lees meer over onze plaatbewerkingen.

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan metaalbewerkingen

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

Onduidelijkheden? Neem contact op

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over metaalbewerking?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark