Laswerk van Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat laswerk voor u kan verzorgen? Dan bent u aan het juiste adres bij metaalwarenfabriek Schouten & Visschers. Wij hebben de kennis en ervaring die u verwacht en beschikken over een geavanceerd machinepark.

Snel en nauwkeurig laswerk

De lasactiviteiten van Schouten & Visschers zijn op te splitsen in handmatig laswerk en robotlassen. Handmatig laswerk gebeurt voor kleinere productieseries en in de aanloopperiode van nieuwe projecten als de optimale lasvolgorde nog niet duidelijk is. Deze producten worden pas in een later stadium op de lasrobots geproduceerd.

 

Ook voor grotere samengestelde producten

Schouten & Visschers beschikt over vier lasrobots. Kenmerkend aan de lasrobots is dat de maximale tafelafmetingen groter zijn geworden. Zo kunnen steeds grotere producten snel met de robot gelast worden. Daarbij is vaak zelfs sprake van het lassen van subsamenstellingen die in de betreffende lasmal worden doorgelegd tot in de uiteindelijke samenstelling. De meervoudige lasmallen voor eenvoudig laswerk ontwikkelt en produceert Schouten & Visschers in eigen beheer.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer weten?

Wenst u meer informatie over ons laswerk en op maat gemaakte samengestelde producten? Neem dan direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark