Lasersnijden door Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een ervaren metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het lasersnijden van metaal? Dan bent u bij Schouten & Visschers aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide plaatwerkafdeling en de benodigde kennis en ervaring om u van dienst te zijn als het gaat om lasersnijden.

Lasersnijden metaal

Schouten & Visschers is een veelzijdige specialist op het gebied van lasersnijden van allerlei metaalsoorten. U kunt bij ons terecht voor het lasersnijden van aluminium, RVS en staal. Lasersnijden is een snelle en makkelijke manier om bij plaatbewerking een vorm of gatenpatroon uit te snijden. Het vlakke product heeft vrijwel geen braam en is zeer accuraat uitgesneden.

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering, lasersnijden tot aan het aan elkaar lassen van samengestelde producten.

 

Volledig gerobotiseerd lasersnijden en kanten van metaal

Met de lasersnijmachine op onze plaatswerkafdeling kunnen we stalen platen en buizen lasersnijden. Daarna kunnen we het staal verder bewerken op onze persen of kantbanken. De aanvoerlijn is volledig gerobotiseerd waardoor we snel kunnen werken. Een handlingsrobot voert het materiaal aan en legt het in een zetstempel. Na bewerking verwijdert de robot het product en legt het op een afvoerband. Deze moderne manier van plaatverwerking is bij uitstek geschikt voor middelgrote tot grote productieseries.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer informatie? Neem contact op

Wenst u graag meer informatie over lasersnijden van staal en onze andere buis- en plaatbewerkingen?
Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Ook kunt u een e-mail sturen. Wij helpen u graag verder.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark