Frames lassen door Schouten & Visschers

Zoekt u een metaalbewerkingsbedrijf om de frames te lassen voor uw producten? Metaalwarenfabriek Schouten & Visschers voert lasactiviteiten zowel handmatig als met behulp van robots uit. 

Stalen en aluminium Frames lassen

Wij kiezen ervoor om frames handmatig te lassen voor het laten aanlopen van nieuwe projecten wanneer nog niet duidelijk is in welke volgorde we de frames het beste kunnen lassen. Uiteindelijk moeten ook deze producten door lasrobots geproduceerd worden. Handmatig lassen doen we ook bij kleine productieseries. Sinds kort kunt u bij Schouten & Visschers niet alleen stalen, maar ook aluminium frames laten lassen.

 

Wanneer worden lasrobots ingezet?

Schouten & Visschers zet lasrobots in bij het lassen van complexe frames en bij grotere series. Ook wanneer de afmetingen van de te lassen producten groter worden, gebruiken we onze lasrobots. Daarmee kunnen we zelfs frames lassen die zelf weer uit afzonderlijke samenstellingen bestaan. Deze worden in de lasmal doorgelegd tot in de uiteindelijke samenstelling.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het lassen van Frames? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Contact met Schouten & Visschers

Wilt u meer informatie over frames lassen bij Schouten & Visschers of heeft u nog andere vragen over laswerk? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. We helpen u graag verder en beantwoorden met plezier al uw vragen.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark