Hoogwaardige stalen en aluminium framebouw

Bent u op zoek naar een metaalverwerkingsbedrijf dat voor u framebouw kan verzorgen? Schouten & Visschers heeft jarenlange ervaring en kennis en kan u uitstekend van dienst zijn als het gaat om framebouw.

Metaalwarenfebriek Schouten & Visschers

Schouten & Visschers is opgericht in 1933 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een hoogwaardige partner voor metalen onderdelen, frames en halffabricaten. Wij hebben een brede technologische basis met als productietechnieken onder meer lasersnijden, kanten en lassen. Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot de daadwerkelijke framebouw en oppervlaktebehandelingen.

Snel, want in eigen beheer

De afdeling engineering van Schouten & Visschers is verantwoordelijk voor het ontwerp van volgsnijgereedschappen en lasmallen. In onze eigen gereedschapsmakerij produceren wij deze mallen. Met de mallen kunnen onze lasrobots direct de gewenste frameconstructies lassen, waaronder frames voor mobiliteitsproducten. Onze engineers onderzoeken altijd hoe de framebouw efficiënter kan. Zo blijven wij ons continu verbeteren om aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen.

Vragen over framebouw?

Wenst u meer informatie over onze framebouw in staal en aluminium? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Heeft u vragen?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons buigwerk of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark