Dieptrekken met Schouten & Visschers

Wilt u uw metalen producten laten vormgeven door middel van dieptrekken? Dan bent u aan het juiste adres bij Schouten & Visschers. Met de ervaring en kennis die wij in huis hebben kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Wat houdt dieptrekken precies in?

Dieptrekken is een vormgevingstechniek waarbij een metaalplaat onder druk wordt omgezet in een 3D-schaal. Dieptrekken is een manier om metaal naadvrij te vervormen. Dieptrekken is bruikbaar voor allerhande soorten metaal en geschikt voor veel verschillende vormen. Schouten & Visschers beschikt over de juiste mechanische en hydraulische persen waarmee wij deze bewerking uit kunnen voeren, zoals de nieuw geplaatste draaibank.

 

Veel verschillende productietechnieken

Sinds haar oprichting in 1933 heeft Schouten & Visschers zicht ontwikkeld tot een hoogwaardige partner voor metalen componenten en halffabricaten. Wij bieden u een zeer grote variatie in productietechnieken. Ons moderne machinepark omvat mechanische en hydraulische persen, een lasersnijmachine, kantbanken en lasapparatuur, waaronder vijf lasrobots. Schouten & Visschers ontzorgt al haar klanten voor het hele traject. Van engineering tot het lassen van samengestelde producten.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Meer weten? Neem contact op

Wenst u graag meer informatie over dieptrekken, of over een van onze andere productietechnieken?

Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark