Constructiewerk van Schouten & Visschers

Bent u op zoek naar een ervaren constructiebedrijf voor uitstekend constructiewerk? Metaalwarenfabriek Schouten & Visschers werkt uw ontwerpen verder uit en vervaardigt op maat gemaakte halffabricaten uit plaat of buis.

Op maat gemaakt constructiewerk

Schouten & Visschers heeft zich sinds de oprichting in 1933 ontwikkeld tot een hoogwaardige partner voor metalen en aluminium onderdelen en halffabricaten. Ons constructiewerk vindt vrijwel geheel in eigen beheer plaats. Alleen oppervlaktebehandelingen besteden we uit aan een gespecialiseerde partner. Onze afdeling engineering is verantwoordelijk voor het ontwerp en de constructie van volgsnijgereedschappen, stansgereedschappen, freesmallen en lasmallen. Ook zorgen onze engineers ervoor dat het productieproces van het constructiewerk zo efficiënt mogelijk gebeurt.

 

Meer informatie? Neem contact op

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons constructiewerk en de verschillende productietechnieken die we u daarvoor kunnen aanbieden? Neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail naar info@senv.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Heeft u vragen?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons buigwerk of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark