Buigwerk van metaalwarenfabriek Schouten & Visschers

Voor snel en vakkundig buigwerk bent u bij metaalwarenfabriek Schouten & Visschers aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het kanten van stalen en aluminium buizen en plaatwerk.

Buigwerk door deskundige medewerkers

Wij kunnen al het buigwerk uitvoeren dat nodig is om buisvormige halffabricaten te maken voor toepassingen in frameconstructies. We investeren continu in modern materieel voor buigwerk van onderdelen. Zo hebben we een nieuwe buizenbuigmachine en een bewerkingscentrum voor het frezen aan halffabricaten. De meest uiteenlopende buis- en plaatbewerkingen voeren wij in eigen huis uit. Alleen het poedercoaten en andere oppervlaktebehandelingen moeten we uitbesteden.

Voor het buizen buigen en het buigen van platen bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Wij bieden vrijwel alle productietechnieken

Schouten & Visschers heeft zich sinds de oprichting in 1933 ontwikkeld tot een hoogwaardige partner voor metalen componenten en halffabricaten. Wij bieden een brede technologische basis met als productietechnieken onder meer lasersnijden, stampen en dieptrekken, frezen, buigwerkzaamheden en robotlassen. Deze basis wordt ondersteund door een moderne gereedschapsmakerij waar we in eigen beheer stansgereedschappen en lasmallen uitdenken en produceren. Op deze manier ontzorgt Schouten & Visschers haar klanten voor het hele traject: van engineering tot buigwerk, laswerk en afwerking.

Veelzijdige specialist

Een brede technologische basis met diverse productietechnieken

Servicegericht

Meedenken en klaar staan voor onze klanten: service is belangrijk voor ons!

Volledige ontzorging

Wij ontzorgen onze klanten voor het hele traject van engineering tot productie

Expertise

Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied, zodat onze klanten het beste krijgen

SCHOUTEN & VISSCHERS, een breed scala aan werkzaamheden

Heeft u vragen?

Wenst u graag meer informatie te ontvangen over ons buigwerk of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

IMPRESSIE, van onze producten

EEN GESTROOMLIJND PROCES, voor het beste resultaat

Engineering

Productiemethodes worden hier bepaald, productieprocessen geoptimaliseerd en productiegereedschappen ontwikkeld en ontworpen.

Calculatie en werkvoorbereiding

Werkvoorbereiding behoort tot de taken van de groeiende groep engineers.

Gereedschapmakerij

In de gereedschapmakerij wordt onderhoud uitgevoerd aan bestaande gereedschappen en worden nieuwe gereedschappen en las- en freesmallen geproduceerd.

Tandwielen

In de productieafdeling worden vanuit verschillende basismaterialen als plaat, band en buis onderdelen gemaakt die vaak als gelaste samenstelling aan de klant worden geleverd.

Logistiek en expeditie

De logistieke beheersing van alle processen wordt steeds belangrijker naarmate het aantal producten, de complexiteit ervan en het aantal varianten binnen een productgroep toeneemt.

Kwaliteit

De modern uitgeruste meetkamer beschikt over een 3D meetarm om de vaak complex gevormde producten te meten.

Contact

Voor al uw vragen aan onze administratie, verkoop, inkoop en engineering wordt u vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

SCHOUTEN EN VISSCHERS, beschikt over een uitgebreid machinepark